Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekler icin dikkat testi (+16)

trapt

Öne çıkan mesajlar

Bütün erkekler için karşı cins önemli şekilde dikkat dağıtıcıdır..
Bir sınav esnasında çok hoş bir kız gördüğümüz zaman...kafamıza takılır ..sınava konsantre olamayız..
işte buda öyle bir test ki..bana %100 hak vericeksiniz..

Fakat bir düşünmelisin. Acaba bu oyun bu kadar kolay mı ya da oyun madem bu kadar kolay bu başlığı neden (+16) yazdı bu adam? E bunu burda söylersem böyle güzelim testin ne anlamı kalır. Adamlar yememiş, içmemiş, yatmamış bu testi yapmak için uğraşmışlar. Ben bile ilk 3-4 oyunda ne yapcağımı şaşırdım, o derece etkili bir test

KOLAY GELSİN

http://www.concentrationtest.com/ver2.html[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 2 denememde bilemedim ahah =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 3 kerede kadını izlemek daha cazip geldi sonra 4. ve 5. yi yaptım
6.da kadın alttan alttan sallamaya başlıyınca ipler koptu tabiki :)
ama kadına bakmamaya karar verince 4 kere daha yaptım hepsinde tebrik aldım :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog | Gececi
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05| insomnia
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 29 Haziran 2005 01:49 tarihinde demiş ki:

6.da kadın alttan alttan sallamaya başlıyınca ipler koptu tabiki :)

abi ne adamsın ya :) ahaha yarıldım alttan alttan :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet gerzek bi' olay olmuş orda dikkat çeken fotoğraf değil öyle kafam kadar iki tane oku kafamın üstüne koysam sokakta ben de gayet güzel dikkat çekerim yani orada herhangi bi' fotoğraf olsa da bakarsınız bi' kere sonra gayet rahat odaklanırsınız ama dopa...(Not:gay değilim:P)[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.

[Bu mesaj Cd- tarafından 29 Haziran 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cd- tarafından 29 Haziran 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 29 Haziran 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
2 resim var toplar da 2 şekilde sıralanıyor ilk resimde en solda ikinci resimdede en sağda üst üste aynı şey oldu :)

ne diyoruz burda hala gelip 2.cisinde buldum falan diyorsunuz :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY

[Bu mesaj kingpin tarafından 29 Haziran 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...